2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 1

Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Start van de bouw 

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen. De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

Lees meer

Update onderdelenleveringen Beneparts

 

Onze regering heeft vorige week bekend gemaakt dat scholen en horeca gesloten zullen blijven tot en met 3 april, om verspreiding van het Corona virus in te dammen. Hierdoor zullen sommige mensen niet meer naar het werk kunnen komen, omdat zij geen alternatieve opvang voor hun kinderen hebben.

Lees meer
Wiellagers2

Controleren van de wiellagers

De wielspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

Lees meer
Intercoolerslang2

Intercoolerslangen controleren bij vervanging turbo!

Bij het vervangen van de turbo wordt niet altijd de intercoolerslang gecontroleerd. Toch is dit zeer aan te raden want de intercoolerslangen kunnen poreus worden waardoor deeltjes loslaten die de turbo beschadigen. Ook bij een slang die op het eerste gezicht nog in goede staat is, kan deze door uitdroging beschadigen bij het vastzetten van de slangklemmen.

Lees meer
Logo Viapass

Kilometerheffing: indexering tarieven Vlaanderen en Brussel vanaf 1 juli 2018

De gewestregeringen van Vlaanderen en Brussel  voeren met ingang van 1 juli 2018 een indexaanpassing door in Vlaanderen en Brussel 
Het betreft een aanpassing van de tarieven aan de index der consumptieprijzen, zoals bepaald in het decreet/ordonnantie op de  invoering van de Kilometerheffing.  Vlaanderen en Brussel voeren een indexering door. De tarieven van Wallonië (Sofico) zullen geïndexeerd worden op 1 januari 2019.

Lees meer
Sinus01

Sinus omvormers: de perfecte energievoorziening

Zuivere sinusspanning: praktisch en veilig

De nieuwe sinusomvormers van de SinePower DSP-serie genereren een zuivere sinusspanning, die zelfs voor gevoelige 230 Volt apparatuur perfect geschikt is. 

Dankzij het grote ingangsspanningsbereik werken ze ook goed in moderne Euro 6 voertuigen met een slimme dynamo. In geval van overbelasting, oververhitting, over- of onderspanning schakelen de intelligente omvormers automatisch uit- en weer in als alles weer normaal is. De geïntegreerde ventilator past zich flexibel aan aan de belastings- en temperatuurcondities, waardoor hij aangenaam stil is. 

Lees meer