Logo Wegenwerken

Bereikbaarheid Beneparts tijdens wegenwerken

Betonwerken Veedijk: verkeersmaatregelen

Stad Turnhout investeert dagelijks in het onderhoud van het openbaar domein en de wegen.  Vanaf volgende week (12 mei 2016), worden de betonvakken hersteld op het kruispunt van de Veedijk en de Grotenhoutlaan.

Planning werken:

Fase 1: van 12 mei tot 3 juni
Fase 2: van 6 juni tot 8 juli

Lees meer
D1735002

Bumpersteunen voor DAF Trucks

Vrijwel alle auto's zijn voorzien van bumpers. Die dienen om de botsingsenergie bij ongevallen op te vangen en daardoor het voertuig en zijn inzittenden tegen ernstige gevolgen te beschermen.
Ook bij zogezegde lichte aanrijdingen waarbij op het eerste gezicht geen schade is geleden, kunnen zowel de bumper als de bumperbevestigingen beschadigd raken.  Daarom moeten na een botsing de betreffende componenten hoe dan ook worden gecontroleerd en eventueel worden vervangen.
Bij febi bilstein vindt u voor DAF trucks de nodige bumpersteunen in het assortiment.  Die worden geproduceerd in Ennepetal, waarbij de strengste eisen gesteld worden inzaken materiaal, nauwkeurigheid en montageveiligheid.

Lees meer
Gantrywhitebluetruck150914121610

Kilometerheffing voor vrachtwagens in België

Vanaf 1 april 2016 moeten alle vrachtwagens van meer dan 3,5 ton een werkende On Board Unit (OBU) hebben in België. De OBU is enkel vereist als het motorvoertuig een maximum toegelaten massa (MTM) heeft van meer dan 3,5 ton. Als referentiepunt voor het invullen bij registratie wordt steeds uitgegaan van het maximaal toegelaten totaalgewicht; de MTM van de slepen (MTMs).

Lees meer
Kogeldraaikrans Web

Jost Truck & Trailer

Kogeldraaikransen en kogeldraailagers

Kogeldraaikransen KLK HE en SO, kogeldraailagers KDL 900, kogeldraaikransen KLK L en N, kogeldraaikransen KLK ND

 

Lees meer
Afschuiningecoplus3

BPW Nieuws: Nieuwe remschijf voor serieintroductie ECO Plus 3

Sinds 15 mei 2015 is de productie van de nieuwe lagertechnologie ECO Plus 3 9T-uitvoeringen met ET 120 en schijfrem van start gegaan. Met de introductie van de ECO Plus 3 wijzigt de geometrie van de remschijf. Bij ongustige toleranties kan het bij bolling 120 voorkomen dat de oude remschijf niet optimaal tegen de nieuwe ECO Plus 3 naaf aanligt.
Daarom werd de schijf, daar waar zij tegen de naaf wordt gemonteerd, met een extra afschuining voorzien.

Lees meer
Hengst Innenraumflyer 31

Hengstfilters: Vervang nu uw interieurfilters

Goede redenen voor een regelmatige vervanging.

- meer dan 99% van alle deeltjes en schadelijke stoffen worden gefilterd
- passagiers worden beschermd tegen pollen, fijnstof, allergenen en kiemen
- beperking van de geurhinder door gefilterde lucht
- geen condenswater en smeerlaag op de ruiten

Lees meer
Mba5410300103

febitip: Trillingsdempers voor de krukas

Trillingen aan de krukas zijn schadelijk voor verbrandingsmotoren.  Bij onvoldoende demping veroorzaken ze slijtage aan het krukmechanisme en leiden uiteindelijk tot een kortere levensduur van de motor.

Lees meer
47018

febitip: Schakeleenheden voor deurbediening

In moderne voertuigen maken elektrische componenten steeds vaker deel uit van de standaarduitrusting.  Hoe meer elektrische componenten er echter aanwezig zijn, hoe meer het voertuig onderhevig is aan storingen en defecten.

Lees meer

febitip: Altijd op het juiste niveau

Luchtveerkleppen zijn onmisbare onderdelen van bestuurderscabines met luchtvering.  Door een intelligente regeling waarborgen ze dat de bestuurderscabine altijd de juiste hoogte heeft.  Bovendien zorgen ze voor een goed rijcomfort bij wisselende lasten en diverse wegtoestanden.

Lees meer
Uitroepteken

febitip: Ontkoppelingsvork

Als onderdeel van de koppeling die de krachtoverbrenging regelt tussen motor en versnellingsbak is de ontkoppelingsvork onderhevig aan intense belasting en daardoor ook aan slijtage.  De ontkoppelingsvork SCA1737306 van febi bilstein is geheel voorgemonteerd.  U heeft maar één febi referentie nodig en daardoor bespaart u tijd en geld!

Lees meer