De grote kracht van Beneparts schuilt in de jarenlange ervaring en de diepgaande technische kennis. Deze expertise stellen wij op verschillende manieren ter beschikking van onze klanten, ook en vooral via persoonlijke contacten. Kent u niet meteen de specificaties van het vervangingsonderdeel dat u nodig hebt? Wij zoeken én vinden het voor u!

 • Nodig één van onze vertegenwoordigers uit

  Onze vertegenwoordigers zijn in de eerste plaats technische experts die u bij vragen technisch ondersteunen. Bovendien staan onze vertegenwoordigers in nauw contact met onze leveranciers, waardoor we ook deze eenvoudig kunnen inschakelen tijdens uw zoektocht naar een oplossing. Hebt u een technisch probleem en zoekt u de juiste vervangonderdelen? Aarzel niet en maak een afspraak. Alle contactinfo van onze vertegenwoordigers.

 • Contacteer ons callcenter op 014 67 22 08

  Ook telefonisch helpen we u graag verder. Aan de hand van het chassis- of het asnummer en een korte beschrijving van het probleem, vinden wij meteen het geschikte onderdeel.

 • Kom langs in onze onderdelenshop

  In onze onderdelenshop in Turnhout staan we u graag persoonlijk te woord. We vinden samen niet alleen het juiste onderdeel, u kunt alles ook meteen meenemen. Bij bestaande klanten volgt de factuur later, nieuwe bezoekers vragen we om de eerste keer ter plaatse (elektronisch) te betalen. Meer info over onze onderdelenshop.

 • Per mail via info@beneparts.be

  Stuur ons het chassis- of asnummer en beschrijf wat u wenst. U ontvangt op werkdagen binnen enkele uren een gedetailleerde offerte voor de juiste onderdelen.