Veldeman Ld 009

De geschiedenis van Beneparts gaat terug tot in 1987. Sindsdien kent het bedrijf een stabiele groei. Al sinds de begindagen specialiseren we ons als onderdelenleverancier voor trucks, trailers, bussen en bestelwagens. Tal van merkdealers, onafhankelijke garages en transportbedrijven met een eigen werkplaats vertrouwen op onze dagvaste leveringen van courante onderdelen én technisch advies voor specifieke vervangingsonderdelen.

Een bedrijf in volle expansie

Onze constante groei vertaalde zich in 2006 in een verhuis naar een gloednieuw distributiecentrum in Turnhout met kantoren en een onderdelenshop. Hier beschikken we sinds de magazijnverdubbeling in 2013 over een totale logistieke opslagcapaciteit van 4.000 m². Onze meer dan 40 medewerkers staan vanuit deze vestiging dagelijks paraat voor onze klanten in hoofdlanden België, Nederland en Frankrijk. Daarnaast exporteren we wereldwijd. Een persoonlijke service dragen we hoog in het vaandel, onder andere via onze vertegenwoordigers die een vast aanspreekpunt vormen voor onze klanten. 

Garantie op de scherpste prijzen

Sinds 2008 maken we deel uit van de wereldwijd actieve aankooporganisatie GroupAuto. Dankzij deze alliantie met tal van andere onderdelendistributeurs, bundelen we onze aankoopvolumes en bedingen we in uw voordeel de scherpste prijzen. Meer info:www.groupautobelgium.com.