2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 1

Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Start van de bouw 

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen. De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

Lees meer

Update onderdelenleveringen Beneparts

 

Onze regering heeft vorige week bekend gemaakt dat scholen en horeca gesloten zullen blijven tot en met 3 april, om verspreiding van het Corona virus in te dammen. Hierdoor zullen sommige mensen niet meer naar het werk kunnen komen, omdat zij geen alternatieve opvang voor hun kinderen hebben.

Lees meer
Fot Pro Var 150.1330.3 Sall Aing V1

W27 - Linkse tappenset

voor bouten van M3 - M18
maakt het uitdraaien van afgebroken schroeven en bouten mogelijk
conisch toelopende spiraal
in stevige kunststof koffer

Lees meer
Wiellagers2

Controleren van de wiellagers

De wielspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

Lees meer
Spanband

Nieuwe spelregels inzake ladingzekering en gewichtsverdeling

Sinds begin dit jaar passen Vlaanderen en Wallonië nieuwe wetgeving toe voor ladingzekering. Dat wist u als vervoerder al even. Deze Vlaamse en Waalse wetgeving verdeelt de verantwoordelijkheid onder de verschillende betrokken partijen. Bij fouten wordt voortaan naar de hele vervoersketen gekeken: de verlader, verzender, verpakker en bestuurder dragen meer verantwoordelijkheid.

Lees meer
Nieuw

Nieuw in ons gamma

Nieuw in het gamma: microgolfoven, achteruitrijcamera, oliefilters, spanrol, multiriem, afdichtinsprofiel, kringpinsloten, bumper, flitslampen, startmotors, ...

Lees meer
Toptruck01

G-Truck Congres 2018 "Tomorrow is today"

TopTruck klaar voor de toekomst. Op 6 juni jl. was er het G-Truck congres, met meer dan 140 aanwezige bezoekers. Op een schitterende locatie werden de bezoekers bij gepraat over diverse onderwerpen tijdens verschillende sessies. 

Lees meer