Td 24v 800x800

TopDeal KS Tools

De meest actuele probleemoplossingen, uitvoerig geïllustreerd en met waardevolle toepassingstips: dat is de KS Tools TopDeal.
Meerdere keren per jaar informeren we u met de KS Tools TopDeal over de allernieuwste gereedschapstrends met een optimale prijs- & kwaliteitsverhouding.

Lees meer
Ks1508251

W6 - Drukpompverstuivers

van hoogwaardige polyethyleen
voor diverse chemicaliën, zoals remreiniger, bijvoorbeeld shampoo, oplos- en reinigingsmiddelen
Sproeikop van messing, verstelbaar en afsluitbaar
Afdichtingen van Viton®
geschikt om boven je hoofd te werken

Lees meer
Werkene34 2

Vernieuwing wegdek E34 in Turnhout

Vanaf maart 2018 begint het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aan een volgende fase van de vernieuwing van de E34 snelweg. Ter hoogte van Turnhout wordt het wegdek volledig vernieuwd. De E34 blijft tijdens de werken steeds open in beide richtingen (op één weekend na richting Antwerpen), maar het verkeer houdt best rekening met hinder. In beide richtingen moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Het op- en afrittencomplex Turnhout-Centrum (nr. 24) is vanaf fase 1 (april) afgesloten aan de kant waar er gewerkt wordt. In totaal zullen de werken ongeveer vier maanden duren.

Lees meer
36k141326n50

Vervang nu nog gemakkelijker uw Knorr TEBS modulator

Dit nieuwe speciaal gereedschap is door Knorr TruckServices ontwikkeld in samenwerking met Gedore om de demontage van de TEBS modulatoren (ES2060, ES2090 en ES2095) makkelijker te maken. De diverse connectoren kunnen nu zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen gemakkelijk, met één hand en in een vloeiende beweging gedemonteerd worden. Naar wens kan het speciaal gereedschap als complete set of als losse delen aangekocht worden.

Lees meer
Bo06019e1100 2

Bosch Blauw FlexiClick 5-in1-systeem

Maximale flexibiliteit – met bitopname, boorhouder, haaks-, excenter- en boorhameropzetstuk biedt het Bosch FlexiClick-systeem de optimale oplossing in elke werksituatie
Eenvoudige bedienbaarheid – de Bosch FlexiClick opzetstukken kunnen in 16 verschillende posities (360°) vastgezet worden zonder ze van de accuschroevendraaier af te hoeven nemen
Veelzijdig - het unieke boorhameropzetstuk maakt van de boorschroevendraaier een volwaardige boorhamer

Lees meer
Jostemodule

Jost Modul E-Drive

Met de elektrische trailersteun Modul E-Drive stelt JOST een nieuwe standaard op gebied van comfortveiligheid en economische duurzaamheid.

Lees meer