56.05.0351

Draadloze handbediening voor uw laadklep

Met de radiografische afstandbediening kunt u de laadklep binnen een straal van 15 meter bedienen.
- Conform Europese richtlijnen CE 
- Waterdichtheid IP-classificatie 67
- Geschikt voor alle merken
- Eenvoudige montage

Lees meer
36k141326n50

Vervang nu nog gemakkelijker uw Knorr TEBS modulator

Dit nieuwe speciaal gereedschap is door Knorr TruckServices ontwikkeld in samenwerking met Gedore om de demontage van de TEBS modulatoren (ES2060, ES2090 en ES2095) makkelijker te maken. De diverse connectoren kunnen nu zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen gemakkelijk, met één hand en in een vloeiende beweging gedemonteerd worden. Naar wens kan het speciaal gereedschap als complete set of als losse delen aangekocht worden.

Lees meer
Jostemodule

Jost Modul E-Drive

Met de elektrische trailersteun Modul E-Drive stelt JOST een nieuwe standaard op gebied van comfortveiligheid en economische duurzaamheid.

Lees meer
2324x1200 Stay In Power Hero

Let op de conditie van uw accu

Accu's zijn cruciaal voor trucks. Ze starten de truck, houden systemen draaiende en zorgen ervoor dat chauffeurs kunnen genieten van comfortabele stops door alles van stroom te voorzien: zoals koelkasten, tablets en geluidssystemen. Maar ze zijn geen onuitputtelijke bron van energie. Hier leest u hoe u accu's optimaal kunt gebruiken.

Lees meer
Unnamed (1)

Uitbreiding van de tolheffing in België

De drie Belgische overheden hebben recentelijk besloten om de voertuigcategorie N1 BC - met name lichte vrachtwagens met chassis-cabine die als opleggertrekkend voertuig omgebouwd en gebruikt worden – onderhevig te maken aan de kilometerheffing in België. Dit wil zeggen dat deze voertuigen ten allen tijde en op alle wegen een geldige en werkende On Board Unit aan boord zullen moeten hebben.

Lees meer