Thermomgt Web

Thermomanagement Hella

Behr Hella Service is uw expert op het gebied van voertuigairco en motorkoeling. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit van onze producten. 

Lees meer
Dia3 3

Ladingvastzetsystemen

Beneparts heeft ook een ruim gamma aan ladingvastzetsystemen. Wij bieden o.a. volgende producten aan: - spanbanden, - spanbandoprollers, - stangen, - kettingspanners, - plankklemmen, - anti-slipmatten, - ...

Lees meer
Hellaflitslamp 4

Product info: Hella lampenseries

Met de K-LED FO presenteert Hella reeds haar derde generatie LED-flitslampen. Deze ECE-R65 gekeurde compacte flitslamp is multivoltage en bestaat in drie varianten: vast, flexibel of magnetisch. 15 LED's garanderen een krachtig waarschuwingsmateriaal.

Lees meer
Oproller04 2

Spanbandoproller

Vlug en simpel: spanbandoproller met magnetische bevestiging. De spanbandoproller op een metalen oppervlakte bevestigen met de kruk rechts of links, volgens uw voorkeur. De kruk draaien met één hand en de spanband leiden met de andere hand. De kruk uithalen, om de opgerolde spanband weg te nemen. Simpel en snel!

Lees meer
Gebogenonderlegrubber

Product info: Hella lampenseries

Hella heeft een gebogen rubber voor de lampenseries 2.. 959 510/590/610/790-... in haar gamma opgenomen. Hierdoor kan u deze lampenseries nu ook op een gewelfde ondergrond monteren.

Lees meer
Standartseiten 973x272 Rossfeld

Technische info: Afdekplaatjes

Vanaf heden zijn er 2 verschillende soorten sets 'Afdekkapjes' voor Knorr remklauwen. Naast de bestaande afdekkapjes van 30mm, zijn er ook afdekkapjes met doorsnede 27mm beschikbaar.

Lees meer
Led Flitslamp 2

LED Flitslamp

De LED flitslampjes, verkrijgbaar in oranje, blauw, wit en rode uitvoering. LED flitster, 10-30 VDC, 33 verschillende flitspatronen.
Eenvoudig te monteren, geen externe besturing nodig.

Lees meer

BPW op tournee - Enkele sfeerbeelden

Op woensdag 4 maart 2009 hield de bus van BPW halt op de terreinen van Beneparts. Ruim 250 geïnteresseerden daagden op en konden kennismaken met de allernieuwst toepassingen en innovaties van BPW. Naast de stand van BPW waren onder andere ook Kroon-Oil, Hengst, Sidem, ... aanwezig die hun producten eveneens konden voorstellen aan ons professionele publiek. Enkele sfeerbeelden van onze nocturne vind u op onze site terug.

Lees meer