Werkene34 2

Vernieuwing wegdek E34 in Turnhout

Vanaf maart 2018 begint het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aan een volgende fase van de vernieuwing van de E34 snelweg. Ter hoogte van Turnhout wordt het wegdek volledig vernieuwd. De E34 blijft tijdens de werken steeds open in beide richtingen (op één weekend na richting Antwerpen), maar het verkeer houdt best rekening met hinder. In beide richtingen moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Het op- en afrittencomplex Turnhout-Centrum (nr. 24) is vanaf fase 1 (april) afgesloten aan de kant waar er gewerkt wordt. In totaal zullen de werken ongeveer vier maanden duren.

Lees meer
36k141326n50

Vervang nu nog gemakkelijker uw Knorr TEBS modulator

Dit nieuwe speciaal gereedschap is door Knorr TruckServices ontwikkeld in samenwerking met Gedore om de demontage van de TEBS modulatoren (ES2060, ES2090 en ES2095) makkelijker te maken. De diverse connectoren kunnen nu zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen gemakkelijk, met één hand en in een vloeiende beweging gedemonteerd worden. Naar wens kan het speciaal gereedschap als complete set of als losse delen aangekocht worden.

Lees meer
Jostemodule

Jost Modul E-Drive

Met de elektrische trailersteun Modul E-Drive stelt JOST een nieuwe standaard op gebied van comfortveiligheid en economische duurzaamheid.

Lees meer
Wintertijd

Instellen van digitale tachograaf naar wintertijd

In de nacht van zaterdag 28.10 op zondag 29.10 is het zover: we mogen weer een uurtje langer slapen! Uiteraard fijn voor de nachtrust, maar dit betekent ook dat u moet opletten dat de tachograaf in uw voertuigen goed staan ingesteld.

Lees meer
Afsluit E34 Lille Turnhout Def Faseii

Vernieuwing wegdek E34 tussen Lille en Turnhout

Vanaf half maart wil het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) beginnen aan de volgende grote fase van de vernieuwing van de E34. Dan wordt het wegdek over een afstand van 9 km volledig vernieuwd tussen Lille en Turnhout. Als alle voorbereidingen vlot verlopen starten de eerste werken vanaf midden maart. Vanaf 11 april start de eigenlijke heraanleg. De E34 blijft tijdens de werken steeds open (behalve 1 weekend richting Antwerpen), maar het verkeer houdt best rekening met hinder. In beide richtingen moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. De op- en afrittencomplexen van Beerse (22) en Turnhout-West (23) zijn afwisselend gedeeltelijk afgesloten. In totaal zullen de werken ongeveer vier maanden duren.

Lees meer
Training Teaser

Knorr Bremse TEBS training

De hedendaagse vrachtwagens zijn complexer geworden door de snelle technologische ontwikkelingen.  Om het kennisniveau van de moderne techniek op peil te houden organiseert Beneparts daarom in samenwerking met Knorr Bremse de volgende technische training.

Lees meer