Wintertijd

Instellen van digitale tachograaf naar wintertijd

In de nacht van zaterdag 28.10 op zondag 29.10 is het zover: we mogen weer een uurtje langer slapen! Uiteraard fijn voor de nachtrust, maar dit betekent ook dat u moet opletten dat de tachograaf in uw voertuigen goed staan ingesteld.

Lees meer
Afsluit E34 Lille Turnhout Def Faseii

Vernieuwing wegdek E34 tussen Lille en Turnhout

Vanaf half maart wil het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) beginnen aan de volgende grote fase van de vernieuwing van de E34. Dan wordt het wegdek over een afstand van 9 km volledig vernieuwd tussen Lille en Turnhout. Als alle voorbereidingen vlot verlopen starten de eerste werken vanaf midden maart. Vanaf 11 april start de eigenlijke heraanleg. De E34 blijft tijdens de werken steeds open (behalve 1 weekend richting Antwerpen), maar het verkeer houdt best rekening met hinder. In beide richtingen moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. De op- en afrittencomplexen van Beerse (22) en Turnhout-West (23) zijn afwisselend gedeeltelijk afgesloten. In totaal zullen de werken ongeveer vier maanden duren.

Lees meer
Training Teaser

Knorr Bremse TEBS training

De hedendaagse vrachtwagens zijn complexer geworden door de snelle technologische ontwikkelingen.  Om het kennisniveau van de moderne techniek op peil te houden organiseert Beneparts daarom in samenwerking met Knorr Bremse de volgende technische training.

Lees meer
Headerluchtbalgen

Fabio luchtbalgen

Ruim gamma luchtbalgen, passend voor DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz, ROR, Schmitz Cargobull, SAF, BPW

Lees meer