Gereviseerde remklauwen

Wij bieden voortaan gereviseerde remklauwen aan die toepasbaar zijn op volgende merken: - Arvin Meritor - Neoplan - Fruehauf - SAF - Bova - EvoBus Setra - Hendrickson - Gigant - SMB - Schmitz Cargobull - Iveco - Scania - DAF - MAN

Lees meer

Productwijziging van de HE...008 645-serie

Hella brengt enkele productverbeteringen aan in haar populaire lampenseries HE2PG008 45-...,HE2PS008645-... en HE2TM008645-.... De meest opvallende wijziging is de omschakeling van drie standaard LED’s naar één moderne, krachtige LED. Ook aan de achterkant van deze lampenseries werd een productaanpassing doorgevoerd.

Lees meer
Thermomgt Web

Thermomanagement Hella

Behr Hella Service is uw expert op het gebied van voertuigairco en motorkoeling. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit van onze producten. 

Lees meer
Dia3 3

Ladingvastzetsystemen

Beneparts heeft ook een ruim gamma aan ladingvastzetsystemen. Wij bieden o.a. volgende producten aan: - spanbanden, - spanbandoprollers, - stangen, - kettingspanners, - plankklemmen, - anti-slipmatten, - ...

Lees meer
Hellaflitslamp 4

Product info: Hella lampenseries

Met de K-LED FO presenteert Hella reeds haar derde generatie LED-flitslampen. Deze ECE-R65 gekeurde compacte flitslamp is multivoltage en bestaat in drie varianten: vast, flexibel of magnetisch. 15 LED's garanderen een krachtig waarschuwingsmateriaal.

Lees meer
Oproller04 2

Spanbandoproller

Vlug en simpel: spanbandoproller met magnetische bevestiging. De spanbandoproller op een metalen oppervlakte bevestigen met de kruk rechts of links, volgens uw voorkeur. De kruk draaien met één hand en de spanband leiden met de andere hand. De kruk uithalen, om de opgerolde spanband weg te nemen. Simpel en snel!

Lees meer
Gebogenonderlegrubber

Product info: Hella lampenseries

Hella heeft een gebogen rubber voor de lampenseries 2.. 959 510/590/610/790-... in haar gamma opgenomen. Hierdoor kan u deze lampenseries nu ook op een gewelfde ondergrond monteren.

Lees meer
Standartseiten 973x272 Rossfeld

Technische info: Afdekplaatjes

Vanaf heden zijn er 2 verschillende soorten sets 'Afdekkapjes' voor Knorr remklauwen. Naast de bestaande afdekkapjes van 30mm, zijn er ook afdekkapjes met doorsnede 27mm beschikbaar.

Lees meer