Megabeamled

De voordelen van de Mega Beam LED in één oogopslag: 

Mega Beam LED 2e generatie

Lichttechniek: 

Deze werklamp maakt gebruik van vier hoogvermogen LED's als lichtbron. De LED’s zijn multi-voltage 9 - 33V en verbruiken in totaal slechts 15W. Dit maakt de Mega Beam LED ideaal voor gebruik op voertuigen waar de alternator reeds zwaar wordt belast. 

De vier hoogglans opgedampte vrije vlakkenreflectoren zorgen voor een homogene lichtverdeling van de nabije werkplek. De lichtkleur (5700Kelvin) benadert deze van het daglicht. 

De schokbestendige LED’s maken de Mega Beam LED uitermate geschikt voor toepassingen waarbij de werklamp aan zware trillingen onderhevig is. De LED’s kennen een zeer hoge levensduur in vergelijking met halogeen en xenon lampen zodat de lichtbron niet meer moet vervangen worden. 

Het homogene lichtbeeld zorgt voor een aangename verlichting van de nabije werkplek zonder harde contrasten. De werklamp is multi-voltage en dus geschikt voor gebruik bij 12V en 24V. Deze 2e generatie LED-werklamp produceert 3x zoveel licht als de eerste generatie (550 lumen >< 180 lumen).

Behuizing:

Het zwarte lamphuis van deze werklamp is uit alumium vervaardigd en voorzien van grote koelribben. Deze zorgen voor de nodige warmteafvoer van de vier hoogvermogen LED’s. Zo blijft de lange levensduur van de LED’s gegarandeerd.

Door zijn compacte afmetingen is deze werklamp universeel inzetbaar. De montagevoet kan 24° naar voren en 68° naar achteren gedraaid worden.

De robuuste behuizing is bestand tegen hogedrukreiniging.  Vooraan is de behuizing voorzien van een vooruitstekende rand ter bescherming van het lampglas. De Mega Beam LED is alleen geschikt voor staande montage.

De elektrische aansluiting verloopt via een aangegoten 2-polige kabel.

Artikelnummer: HE1GM996136191