Untitled 2

Protect-0 koppelhandjes

De betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten zijn onze voornaamste zorg en wordt bij Haldex zeer ernstig genomen.  Als verantwoordelijk fabrikant hebben wij dan ook een kwaliteitsmanagement systeem dat onze producten niet alleen doorlopend onderzoekt, maar ook continu de prestaties evalueert van onze producten in de markt.

Lees meer
Inhoud01

ADR wetgeving 2015

Graag willen wij u informeren over de wijzigingen in de ADR regelgeving en de uitrustingen. De meeste wijzigingen zijn per 1 juli 2015 ingegaan.
Download hier ook de nieuwe gevarenkaart ADR 2015 (nederlandstalige versie).

Lees meer

Productinformatie: LED-strip met reflector

De Jumbo 320FF met LED-positielicht is één van de meest populaire verstralers bij truckers. Ondanks de vernieuwing van de speciale anticorrosie coating op de printplaat, blijft de electronica van de LED-strip - zoals alle elektronische onderdelen - gevoelig voor corrosie door water dat in de behuizing van de lamp binnendringt. Daarom is het essentieel om de montage exact volgens de handleiding uit te voeren en alle stappen te respecteren.

Lees meer

Vervangen van filters

Net na een koude periode is het ideale moment om de cabineluchtfilters te vervangen. Hengst biedt hiervoor een uitgebreide reeks filters aan voor bijna alle merken.
Ruim 20% van de bevolking lijdt aan hooikoorts, en het aantal wordt steeds groter.  Ook in uw vrachtwagen kan de concentratie pollen, maar ook stof, roet en uitlaatgassen hoog oplopen.

Lees meer

SAF - assen, veringen, steunpoten, kingpinnen en koppelschotels voor trailers & trucks

SAF Benelux B.V. is ruim 30 jaar de exclusieve importeur van SAF-HOLLAND producten en Beral frictiemateriaal in de Benelux. De organisatie draagt zorg voor sales, productmanagement, marketingcommunicatie, distributie, technische advisering en service naarzowel directe klanten (trailerbouwers en grossiers) als indirecte klanten (o. a. transportbedrijven, verhuurmaatschappijen).

Lees meer
Dia3 6

Ladingzekering

Voor de goederentransfer tussen verkoper en koper dient een vrachtwagen de openbare weg te gebruiken en dit onder de best mogelijke veiligheidsvoorwaarden voor de vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor alle andere weggebruikers.
Het beveiligen van de lading en de ladingzekering van de getransporteerde goederen, is een gedeelde verantwoordelijkheid van de verschillende acteurs van de logistieke ketting.

Lees meer