Productinformatie: LED-strip met reflector

De Jumbo 320FF met LED-positielicht is één van de meest populaire verstralers bij truckers. Ondanks de vernieuwing van de speciale anticorrosie coating op de printplaat, blijft de electronica van de LED-strip - zoals alle elektronische onderdelen - gevoelig voor corrosie door water dat in de behuizing van de lamp binnendringt. Daarom is het essentieel om de montage exact volgens de handleiding uit te voeren en alle stappen te respecteren.

Lees meer

Vervangen van filters

Net na een koude periode is het ideale moment om de cabineluchtfilters te vervangen. Hengst biedt hiervoor een uitgebreide reeks filters aan voor bijna alle merken.
Ruim 20% van de bevolking lijdt aan hooikoorts, en het aantal wordt steeds groter.  Ook in uw vrachtwagen kan de concentratie pollen, maar ook stof, roet en uitlaatgassen hoog oplopen.

Lees meer

SAF - assen, veringen, steunpoten, kingpinnen en koppelschotels voor trailers & trucks

SAF Benelux B.V. is ruim 30 jaar de exclusieve importeur van SAF-HOLLAND producten en Beral frictiemateriaal in de Benelux. De organisatie draagt zorg voor sales, productmanagement, marketingcommunicatie, distributie, technische advisering en service naarzowel directe klanten (trailerbouwers en grossiers) als indirecte klanten (o. a. transportbedrijven, verhuurmaatschappijen).

Lees meer
Dia3 6

Ladingzekering

Voor de goederentransfer tussen verkoper en koper dient een vrachtwagen de openbare weg te gebruiken en dit onder de best mogelijke veiligheidsvoorwaarden voor de vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor alle andere weggebruikers.
Het beveiligen van de lading en de ladingzekering van de getransporteerde goederen, is een gedeelde verantwoordelijkheid van de verschillende acteurs van de logistieke ketting.

Lees meer

Optima batterijen: RedTop & YellowTop

Voor een betrouwbaar wagenpark:

  • tot en met tweemaal langere levensduur bij snellere laadcapaciteit
  • volkomen uitloopzeker en in bijna iedere positie in te bouwen
  • hoge rustspanning en koude startstroom
  • 15 keer trilvaster als gebruikelijke batterijen
  • ideaal voor de seizoeninzet
  • hoge cyclusvastheid
  • onderhoudsvrij
  • lage zelfontlading
  • laag gewicht
  • door constante vermogenskwaliteit verzorgt de batterij ook bij lage laadtoestand gelijkmatig met energie
Lees meer

Jost Trailersteunen - Koppelingsschotels

Trailersteunen van de bouwserie Modul zijn buitengewoon veelzijdig. Door de modulaire bouwwijze met variabele montage- en aanschroefhoogten, diverse slingers en lengtes van verbindingsstangen alsmede vijf voettypen kan aan iedere wens van de klant worden voldaan. 

Onder de serie Modul C zijn verschillende speciale steunpoten samengevat, die voor speciale toepassingen werden vervaardigd.

Beide series bieden overtuigende productvoordelen: de binnenliggende transmissie is optimaal beveiligd. In beide versnellingen vergt het draaien slechts een geringe inspanning. Hierbij beschikt Modul over een enorme hefhoogtevoordeel van max. 120 mm bij gereduceerde inbouwmaten. Dat de trailersteunen buitengewoon stabiel zijn en voldoen aan de strenge AAR-standaard, spreekt vanzelf.

Lees meer

Last van bevroren leidingen of ventielen?

Denk eraan om tijdig je luchtdrogerelementen te vervangen. De luchtdroger is bedoeld om bevriezing van leidingen tegen te gaan. Als er teveel vocht in je ketel komt, past er minder lucht in, waardoor de compressor weer eerder moet gaan lopen.

Een luchtdroger komt vaak voor aan het begin van een remsysteem, dit is om de ventielen van het remsysteem die later komen, te beschermen tegen vocht.

 

 

Lees meer

BPW Eco-Wheel

Zoals elk BPW-product is ECO-wheel ook ontwikkeld met de hoogtste kwaliteit.
Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen heeft het een hoge veiligheidsmarge en is daarom robuust en duurzaam.
Maar daarnaast bied ECO-wheel nog meer voordelen: De prestaties werden getest door de Duitse instanties (TÜV en KBA), en een garantie van 5 jaar!. In feite wordt er voor gezorgd dat je steeds zuinig rijdt met je aanhangwagen.

Lees meer