De hedendaagse vrachtwagens zijn complexer geworden door de snelle technologische ontwikkelingen.  Om het kennisniveau van de moderne techniek op peil te houden organiseert Beneparts daarom in samenwerking met Knorr Bremse de volgende technische training:

 

Doelgroep:
Voertuigtechnici, monteurs


Benodigde kennis:
Vooropleiding luchtremmen algemeen


Leerdoelen:
De deelnemer aan de training kan de opbouw en werking van TEBS systemen beschrijven. Hij kan diagnose stellen en wijzigingen in de parameters systematisch invoeren.


Inhoud:
In de training wordt de opbouw en werking van TEBS besproken, zowel het oudere TEBS 4 (van voor 2007) als het nieuwere TEBS G2 (van na 2007) zullen hierbij aan bod komen. De complete parametersetting zal worden doorlopen en de onderlinge verschillen zullen worden uitgelegd. Hierbij zullen ook RSP (Roll Stability Program) en ILVL (luchtvering) aan bod komen.
Na de systeemuitleg volgt een praktisch gedeelte, waarbij diagnoses gedaan wordt aan de beide TEBS systemen. Hierbij zal ook worden stilgestaan bij praktische aanpak in de werkplaats.
 
Opmerking:
Na het volgen van de TEBS training wordt een certificaat op naam opgemaakt, hiermee kan de pincode worden aangevraagd die nodig is om met de software te werken. Deze pincode is dan 36 maanden geldig zolang de trainee bij/voor het bedrijf werkt. Verlenging van een pincode voor de zelfde persoon is altijd kosteloos, na opleiding. Dus men hoeft dan geen nieuwe pin aan te schaffen.

 

Waar? Beneparts BVBA

Tijdstip:

dinsdag 05.09.2017 en woensdag 06.09.2017, telkens van 09u00 tot 17u00
dinsdag 29.11.2017 en woensdag 30.11.2017, telkens van 09u00 tot 17u00

 

Kosten: € 450,00 per deelnemer per cursus van 2 dagen (excl. BTW)

Deelnemen aan deze training?


Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@beneparts.be of het online formulier in te vullen op onze website. 

Indien gekend


(*) Verplicht veld

Training 2