Truckmate - uniek navigatieysteem voor de vrachtwagen (Snooper)

Het Truckmate-assortiment gespecialiseerde GPS- en gerelateerde producten van Snooper kan chauffeurs helpen snel, veilig en rendabel op hun bestemming aan te komen.

Het Truckmate-assortiment omvat navigatiesystemen, flitspaaldetectors en achteruitrijcamera's, speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens.

De navigatietechnologie van Snooper houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van uw vrachtwagen en berekent een geschikte route, waarbij hoogtebeperkingen en smalle wegen waar nodig worden vermeden.

De kaarten op straatniveau worden geleverd door Navteq en realtime flitspaalupdates worden geleverd door onze erkende Aura-database, zodat u nooit wordt verrast door een onverwachte snelheidscontrole of veranderde wegsituatie.

 

  • Truckmate Pro S2500 - B132815: 
  • Truckmate Pro S8000 - B132816:  

Actie geldig zolang voorraad strekt!

Lees meer

Fras-Le : AF/710 & AF/720

Voordelen, kenmerken & toepassingen:

 

  • Remvoering ontwikkeld volgens OE normen voor de aftermarket
  • ECE-R90 gecertificeerd voor toepassing in bussen en vrachtwagens
  • Uitstekende weerstand tegen fading en hoge prestaties
  • Hoog rendement over een breed temperatuurbereik
  • Uitstekende comptabiliteit met de remtrommel
  • Asbestvrij materiaal
Lees meer
Skf Lager3

SKF Lagers

SKF heeft een reputatie voor het vervaardigen van hoge kwaliteitslagers. De meeste lager- en afdichtingproducten staan beschreven in de 'Interactive Engineering Catalogue', die je op de website kan raadplegen.

Lees meer

Offici

Met ingang van heden zijn wij de officiële DT-handelspartner voor de Belgische afzetmarkt. Wij verheugen ons erop vanaf nu onze klanten het complete programma van het merk DT te kunnen offreren. Wij hebben - door het merk DT te gaan voeren - ons productassortiment uitgebreid met meer dan 25.000 verschillende onderdelen voor trucks, trailers en autobussen van de Europese fabrikanten DAF, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Renault, Scania, Setra en Volvo.

Lees meer

Nieuwe steunpoot uit het gamma van BPW

Robuust, comfortabel en economisch... 3 trefwoorden die de nieuwe steunpoot van BPW omschrijven!

 

  • Robuust: versterkte as en verstevigde montageplaat
  • Comfortabel: lage krukkrachten en eenvoudige bediening
  • Economisch: 3 jaar onderhoudsvrij en minder gewicht zorgt voor meer laadvermogen
Lees meer

LubeTronic 5Point

Sinds begin 2011 worden in eerste montage JOST koppelschotels aangeboden van het type JSK42 inclusief LubeTronic5-point. Deze LubeTronic 5-point is een geïntegreerd automatisch vetsmeersysteem bedacht en voorbehouden voor de koppelschotel.
Op vandaag zijn doorheen Europa reeds meer dan 20.000 voertuigen met dit systeem uitgerust. Dit systeem is uiterst ecologisch en economisch en draagt een vetreserve met zich mee die afdoende is om een volledig kalenderjaar te overbruggen. Ondertussen komen de eerste voertuigen nu binnen voor periodieke service intervallen.

Lees meer

Technische Sprays

MOTIP is de marktleider in verfproducten voor alle mogelijke voertuigen; gaande van fietsen, auto's, bussen, vrachtwagens, enz... Naast onderhoudsproducten, technische sprays en grondlagen, biedt MOTIP ook een breed en flexibel gamma aan kleuren.

Lees meer

b.Alert: Ladingsbeveiliging

De veiligheid voor wegtransporten wordt steeds problematischer. De veiligheid van het wegtransport is één van de belangrijkste pijnpunten geworden de laatste jaren. Statistieken tonen aan dat de sector meer en meer geconfronteerd wordt met diefstal, smokkel en geweld. Vorig jaar alleen al werden in Europa meer dan 200 000 misbruiken vastgesteld. b.Alert wil net hier paal en perk aan stellen met haar innovatieve oplossingen. b.Alert is een intelligent waarschuwingssysteem dat elke ongewenste intrusie - op welke manier dan ook - in de lading van trailers en vrachtwagens, zowel hard- als soft sided detecteert. De gepatenteerde technologie is gebaseerd op trllingsmetingen gecombineerd met gesofisticeerde algoritmes.

Lees meer

SAF Holland

Vertrouw op de kwaliteit van SAF!

Deze maand stellen wij voor:

  • Reparatieset voor SAF Integral Wielnaaf
  • Smeringset voor SAF Integral Wielnaaf met keerringsset
  • Montage gereedschap voor rollagers
Lees meer