N9a9959 Final

Hella: Innovaties aan boord van de technologie truck

Het afgelopen jaar heeft HELLA, de pionier op vlak van automotive verlichting en electronica maar liefst 172 nieuwe patenten aangevraagd. De missie van HELLA is om middels vernieuwingen dichter bij de klant te staan. Daarom zijn alle nieuwigheden nu op één plek verzameld: de technology truck.  Naast een oogverblindend design bevat de truck de nieuwste producten, technologieën en prototypes.  Op deze manier kan de gebruiker zelf de producten ontdekken.

Lees meer
Jost Web

Asonderdelen Mercedes-Benz

Vorige week - tijdens Automechanica in Frankfurt - kondigde Jost met trots aan dat zij alle asonderdelen voor Mercedes-Benz assen voortaan kunnen aanbieden.  De assen van Mercedes-Benz werden sinds vorig jaar reeds gemaakt door Jost, maar ze breiden dit nu uit met reserveonderdelen voor de after-market.

Lees meer
Vignalheader

LC11 LED achterlamp

Nieuw in ons gamma

Deze nieuwe LED achterlamp heeft een mooie visuele uitstraling dankzij de nieuwste LED Glowing techniek.  De achterlamp is één op één uitwisselbaar met de huidige achterlampen van de Scania P & R en DAF LF, CF & XF.  De LC11 LED serie is voorzien van ingebouwde elektronica t.b.v. uitvalscontrole weergave op het dashboard.

Goedgekeurd voor gebruik ADR / GGVS

Lees meer
Md 1138401

Diesel Technic: Product Highlights 06.2016

In de Parts info vindt u de maandelijkse Product Highlight: het introduceert de geselecteerde producten van het merk DT Spare Parts.  U kunt de Product Highlights direct downloaden als PDF in dit nieuwsbericht.

Lees meer
Bpw Nieuwe Steunen

BPW Trailersteunen: nieuwe generatie

Uitstekend geschikt voor zware inzet van uw trailer, dankzij de versterkte schacht, die zijdelingse krachten opneemt en de doorlopende bevestigingsplaat voor een optimale stevigheid.

Lees meer
Fender 1

Windscherm VOLVO FH - 4e generatie

Raamwindgeleider Volvo FH Versie 4

 

Aerodynamische schermen aan de ZIJRAMEN bieden permanente ventilatie, zonder tocht! Dus, verluchting -stilstaand of rijdend- zelfs bij regenweer! 

Set raamwindgeleders. Montage zonder metalen clips, tussen het rubber met dubbelzijdige tape. Verkrijgbaar bij Beneparts!

Lees meer
He8ft351197481

Febitipp: Droger voor airco

Een groot deel van de onderdelen voor de vrije markt wordt volgens strenge kwaliteitscriteria geproduceerd. Toch is voorzichtigheid geboden, want nog steeds wordt een aanzienlijke hoeveelheid onderdelen van minderwaardige kwaliteit aangeboden.  Dit is ook het geval die in NKW en PWK-aircosystemen worden gebruikt.

Lees meer
Haldex01 3

Haldex nieuws: Protect-O Repair sets

Vanaf heden zijn de repair sets voor de Protect-O koppelhandjes beschikbaar:
ref. 950334005 - Repair/Maintenance Kit for coupling head (334085.../334086...)
2 x screw M6X30, 2 x screw M4x16, 1 x rubber diaphragm, 1 x service intructions
ref. 950334006 - Service Kit-Filter
Pack of 10 pieces
ref. 950334007 - Service Kit - Sealing Ring
Pack of 10 pieces

Lees meer