Voorelktypeoplossing2

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak in je vrachtwagen of auto!

Net na een koude periode is het ideale moment om de cabineluchtfilters te vervangen. Hengst biedt hiervoor een uitgebreide reeks filters aan voor bijna alle merken.

Ruim 20% van de bevolking lijdt aan hooikoorts, en het aantal wordt steeds groter.  Ook in uw vrachtwagen kan de concentratie pollen, maar ook stof, roet en uitlaatgassen hoog oplopen.

Het is belangrijk om in een gezonde, schone en vooral stress-vrije lucht te rijden.

"Door het intensief gebruik van voertuigen, is het aangeraden om filters 2 x per jaar te vervangen: net voor de lente: - tijdens de winterperiode is de luchtkwaliteit aanzienlijk slechter- , en net voor het najaar - om na de zomerperiode terug pollenvrij te rijden..." vertelt Rolf Sudmann, Hengst Duitsland.

De meeste nieuwe voertuigen zijn al uitgerust met cabineluchtfilters, maar zonder regelmatige vernieuwing van deze filters, bekomt men nooit het gewenste effect.

Hengst biedt u een complete lijn van binnenlucht filters aan, zowel voor personenauto's, vrachtwagens als voor bussen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, alsook een uitstekende afwerking om zo effectief mogelijk te functioneren.

Groepbrandstoffilters Web

Brandstoffilters

Groepluchtfilters Web

Luchtfilters

Groepcabinefilters Web

Cabinefilters

Groepoliefilters Web

Oliefilters

Groepdiversefilters Web

Diverse filters