Verlichtingosram Versie2016 2

OSRAM vrachtwagenverlichting - robuust en betrouwbaar

Vrachtwagenverlichting moet bestand zijn tegen enorme belastingen, zeer betrouwbaar zijn en perfecte verlichting bieden tot aan het einde van elke rit. Tijdens dagelijks professioneel gebruik worden de grenzen van lampen voor vrachtwagens en commerciële voertuigen vaak op de proef gesteld. Oplossingen met hoge prestaties en een extreem lange levensduur garanderen dat het wegdek perfect wordt verlicht. Dit verbetert uw rijbeleving en ook de veiligheid - wat uitvaltijden en wagenparkkosten reduceert.

Lees meer
Febi48404 Olieaftapplug

Febitipp: olieaftapplug

Artikelnummer: D198281

Passend voor: MAN KAT, F 90, TGA, TGS / TGX, HOC, HOC, LION´S CITY, LION´S CLASSIC, LION´S COACH, LION´S REGIO, LION´S  STAR, NL Neoplan CENTROLINER, CITYLINER, JETLINER, STARLINER, TOURLINER, TRENDLINER DAF CF E6, XF E6

Lees meer
Korting 47982558

LenGo Super Sale Week: 75 % korting!

Op veel verschillende onderdelen:
Vlieghuiswiel,
inlaat spruitstuk,
Fusee schijfrem.

Deze actie is geldig tot 31 augustus 2016 en zolang de voorraad strekt, alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w., wijzigingen voorbehouden, foto is illustratief.

Lees meer
Daf Adblue Tank 1708156

Maand van de Ad-blue tanks

LenGo Truckparts is dé specialist in gebruikte DAF-onderdelen. Als een van de eersten in de branche voorzag LenGo Truckparts de behoefte aan goede gebruikte onderdelen naast nieuwe. Gebruikte onderdelen zijn kostenbesparend en doen vaak niet onder voor nieuwe. Bovendien draagt hergebruik van onderdelen bij aan een beter milieu.

Lees meer
Carterplug Web

Carterpluggen & aftapstukken

Bijzondere eigenschappen van de kleppen:

  • Hoge drukbestendigheid tot 100 bar
  • Hoge temperatuurbestendigheid (-30° tot +200° C)
  • Betrouwbaarheid in elke situatie
  • Geringe doorstroomweerstand
  • Eenvoudig en veilig in het gebruik
Lees meer