Ndureroute42

N-DURE: Meest veelzijdige track & trace oplossing voor trailers

Maak optimaal gebruik van je vloot, plan efficiënt onderhoud in en verklein de kans op diefstal met de track en trace oplossing van Route42. De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit om de juiste inzichten te bieden in je getrokken materieel. Configureer zelf de locatie frequentie, maak eigen vloten aan, voeg nieuwe functionaliteiten toe, met deze flexibele oplossing is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Wolf Promotie Oliemeter Nl

Wolf actie: Gratis Wolf niveaumeter

Bij aankoop van 1 x 205L of  2 x 60L vaten olie naar keuze, ontvangt u een gratis Wolf niveaumeter. 
Deze actie is geldig vanaf 01.09.2017 tot en met 31.10.2017 of zolang de voorraad strekt. De actie is niet cumuleerbaar met andere lopende promoties.  Uitstel van levering niet mogelijk. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

Lees meer
Workshops Truck Presentation Belux 11 2

Bosch batterijen: krachtpatsers voor industriële voertuigen

Veel stroomverbruikers, lange stilstandtijden en ook vaak extreme temperatuuromstandigheden stellen hoge eisen aan de accu's van industriële voertuigen.  Bosch-accu's zorgen ten alle tijde voor een betrouwbare energievoorziening.  Dankzij spitsvondige technologieën zijn ze volledig onderhoudsvrij en hebben zij een bijzonder lange levensduur, wat tijd en kosten bespaart.

Lees meer