Afbeelding 1

N-DURE: weet waar uw trailer staat!

Maak optimaal gebruik van je vloot, plan efficiënt onderhoud in en verklein de kans op diefstal met de track en trace oplossing van Route42. De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit om de juiste inzichten te bieden in je getrokken materieel. Configureer zelf de locatie frequentie, maak eigen vloten aan, voeg nieuwe functionaliteiten toe, met deze flexibele oplossing is het allemaal mogelijk.

Ndureroute42

Voordelen

 

  • Actueel inzicht waar uw trailer zich bevindt en welke route is afgelegd
  • Plan eenvoudig uw onderhoud door inzicht in de gereden kilometers
  • Losgekoppeld werkt unit 4 maanden live door krachtig batterijpack
  • Overzichtelijk online dashboard, maak eigen vloten en klanten aan
  • Uit te breiden met diverse aanvullende functionaliteiten

 

Neem voor meer informatie en prijzen contact op met uw vertegenwoordiger, bel naar +32(0)14 68 99 55 of mail naar info@beneparts.be

Zo werkt het

Icoonroute42

De robuuste track en trace unit is standaard geconfigureerd. Indien de trailer in beweging is stuurt N-DURE elke 5 minuten een bericht. Zo heeft u nauwkeurig inzicht waar uw materiaal zich bevindt en welke route afgelegd wordt. De gereden kilometers worden geregistreerd, zodat u goed onderhoud kan plannen. Zodra het materiaal stil staat gaat N-DURE om de 2 uur ‘pollen’. In combinatie met een krachtige batterij pack biedt het ‘pollen’ u een gegarandeerde connectie van enige maanden of méér. Met behulp van het online dashboard op uw computer, beheert uw eenvoudig de units en kunt u een indeling maken op klant, soort werkzaamheden of andere wensen die u heeft.

De flexibele unit kan uitgebreid worden met extra features, zoals bijvoorbeeld een bericht versturen bij open/dicht gaan van deuren of het aanzetten van een camera bij een bepaalde trigger.

Nduretracktracetrailer01

Haal meer efficiëntie uit je trailer park inzet

Betekenisvolle data geeft je een goed inzicht in je trailerpark. Je weet op elke moment van  de dag welke trailers on the road zijn en welke er stil staan. Staat een trailer al enige tijd stil, dan weet je wat je te doen staat. Bespaar hiermee onnodige kosten die gemaakt worden.

Plan efficiënter onderhoud op basis van gereden kilometers en tijdige keuringen


Geen zin meer in die papieren rompslomp wanneer je trailer/voertuig ook al weer geïnspecteerd moet worden? Ontvang dan nu direct een notificatie als er een keuring aan komt. De werkplaats kan ook de juiste onderhoudswerkzaamheden inplannen op basis van daadwerkelijke gereden kilometers.

Nduretracktracetrailer02
Nduretracktracetrailer03

Toegang tot de exclusieve trailer applicatie


Je kunt niet alleen inzicht verkrijgen van je voertuigen op het online dashboard maar ook via onze handige app. Bekijk het totaal overzicht, zoek op nummer of bekijk een zelf aangemaakte selectie om direct overzicht te hebben.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!


(*) Verplicht veld

VERHOOG GEMAKKELIJK HET RENDEMENT VAN AL JOUW ASSETS

Advies? Offerte? Bestellen?