• Langdurig werkzaam, tot 3 dagen en tot -50°
  • Tast geen kunststoffen, beton, metalen of rubber aan
  • Goede hechting op hellingen tot 45°
  • Kan preventief ingezet worden
  • Minder vaak strooien
  • Milieuvriendelijke pH8

Tot 3 dagen actief

Icekiller bestaat uit een korrel die langdurig actief blijft, die sneeuw en ijs tot temperaturen van -50°C snel en doeltreffend verwijdert. Bij normale ijsvorming, zonder nieuwe sneeuwval, kan de dooiende werking tot 3 dagen actief blijven.

Goede adhesie

Het verwijderen van ijs en sneeuw op hellingen met een hoek tot 45° vormt voor Icekiller geen probleem. Een heel goede adhesie van het granulaat is gegarandeerd op hellingen.

Bescherming tegen roest en zure regen

Icekiller verhindert roestvorming door zijn licht base (alkalische) samenstelling en voorkomt het indringen van zure regen in de aarde.

Niet agressief

Icekiller tast geen betonnen of marmeren vloeren aan. Icekiller heeft geen negatief effect op gewapend beton.

Bescherming tegen vocht

Icekiller kan ook gebruikt worden om vochtige ruimtes en caravans te drogen (ontvochtigen), aangezien de actieve korrels het vocht uit de lucht trekken.

 

Deze technische informatie is geschreven in goed vertrouwen, maar is niet juridisch bindend. De toepassing en verwerking van producten, en het onderzoek van hun geschiktheid voor het beoogde gebruik is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de processor, aangezien de omstandigheden van de toepassing buiten onze controle ligt. Aansprakelijkheid met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik of het onbruik van de informatie of het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie, zijn uitgesloten, tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid.