Optima batterijen: RedTop & YellowTop

Voor een betrouwbaar wagenpark:

 • tot en met tweemaal langere levensduur bij snellere laadcapaciteit
 • volkomen uitloopzeker en in bijna iedere positie in te bouwen
 • hoge rustspanning en koude startstroom
 • 15 keer trilvaster als gebruikelijke batterijen
 • ideaal voor de seizoeninzet
 • hoge cyclusvastheid
 • onderhoudsvrij
 • lage zelfontlading
 • laag gewicht
 • door constante vermogenskwaliteit verzorgt de batterij ook bij lage laadtoestand gelijkmatig met energie
Lees meer

Jost Trailersteunen - Koppelingsschotels

Trailersteunen van de bouwserie Modul zijn buitengewoon veelzijdig. Door de modulaire bouwwijze met variabele montage- en aanschroefhoogten, diverse slingers en lengtes van verbindingsstangen alsmede vijf voettypen kan aan iedere wens van de klant worden voldaan. 

Onder de serie Modul C zijn verschillende speciale steunpoten samengevat, die voor speciale toepassingen werden vervaardigd.

Beide series bieden overtuigende productvoordelen: de binnenliggende transmissie is optimaal beveiligd. In beide versnellingen vergt het draaien slechts een geringe inspanning. Hierbij beschikt Modul over een enorme hefhoogtevoordeel van max. 120 mm bij gereduceerde inbouwmaten. Dat de trailersteunen buitengewoon stabiel zijn en voldoen aan de strenge AAR-standaard, spreekt vanzelf.

Lees meer

Primeur: ICTS eerste Belgische TopTruck onderneming

TopTruck heeft sinds kort een nieuwe deelnemer buiten Nederland: ICTS. Met ICTS Group biedt TopTruck een centrale dekking in België.  ICTS Group breidt het netwerk gelijk met twee vestigingen uit, waarvan één in Zeebrugge en één Antwerpen. Als eerste Belgische onderneming treedt ICTS Group toe tot het internationale TopTruck netwerk.

Lees meer

Offici

Met ingang van heden zijn wij de officiële DT-handelspartner voor de Belgische afzetmarkt. Wij verheugen ons erop vanaf nu onze klanten het complete programma van het merk DT te kunnen offreren. Wij hebben - door het merk DT te gaan voeren - ons productassortiment uitgebreid met meer dan 25.000 verschillende onderdelen voor trucks, trailers en autobussen van de Europese fabrikanten DAF, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Renault, Scania, Setra en Volvo.

Lees meer

Last van bevroren leidingen of ventielen?

Denk eraan om tijdig je luchtdrogerelementen te vervangen. De luchtdroger is bedoeld om bevriezing van leidingen tegen te gaan. Als er teveel vocht in je ketel komt, past er minder lucht in, waardoor de compressor weer eerder moet gaan lopen.

Een luchtdroger komt vaak voor aan het begin van een remsysteem, dit is om de ventielen van het remsysteem die later komen, te beschermen tegen vocht.

 

 

Lees meer

GroupAuto Congres blikt terug op succesvolle editie

Op 18 en 19 januari organiseerde GroupAuto in Papendal haar vijfde GroupAuto congres. Dit evenement stond volledig in het teken van het zorgvuldig gekozen thema “ Spelen met techniek”.  Met meer dan 700 bezoekers en de verscheidenheid aan technische clinics, workshops en andere onderdelen kijkt GroupAuto, samen met alle formules, terug op een zeer succesvolle vijfde editie. De TopTruck formule had haar eigen programma en zaal.

Lees meer

Nieuwe steunpoot uit het gamma van BPW

Robuust, comfortabel en economisch... 3 trefwoorden die de nieuwe steunpoot van BPW omschrijven!

 

 • Robuust: versterkte as en verstevigde montageplaat
 • Comfortabel: lage krukkrachten en eenvoudige bediening
 • Economisch: 3 jaar onderhoudsvrij en minder gewicht zorgt voor meer laadvermogen
Lees meer

BPW Eco-Wheel

Zoals elk BPW-product is ECO-wheel ook ontwikkeld met de hoogtste kwaliteit.
Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen heeft het een hoge veiligheidsmarge en is daarom robuust en duurzaam.
Maar daarnaast bied ECO-wheel nog meer voordelen: De prestaties werden getest door de Duitse instanties (TÜV en KBA), en een garantie van 5 jaar!. In feite wordt er voor gezorgd dat je steeds zuinig rijdt met je aanhangwagen.

Lees meer

LubeTronic 5Point

Sinds begin 2011 worden in eerste montage JOST koppelschotels aangeboden van het type JSK42 inclusief LubeTronic5-point. Deze LubeTronic 5-point is een geïntegreerd automatisch vetsmeersysteem bedacht en voorbehouden voor de koppelschotel.
Op vandaag zijn doorheen Europa reeds meer dan 20.000 voertuigen met dit systeem uitgerust. Dit systeem is uiterst ecologisch en economisch en draagt een vetreserve met zich mee die afdoende is om een volledig kalenderjaar te overbruggen. Ondertussen komen de eerste voertuigen nu binnen voor periodieke service intervallen.

Lees meer