Verlenging overgangsperiode code 95

Europese richtlijn 2003/59/EC van het Europees Parlement en de Raad van 15 juli 2003 voert in de lidstaten het bewijs van vakbekwaamheid in, evenals de verplichte nascholing.

Deze richtlijn biedt in artikel 8 de lidstaten de mogelijkheid de overgangsperiode, waarin professionele bestuurders zich voor de verplichte nascholing in regel kunnen stellen, te verlengen tot 7 jaar.

Lees meer

Truckmate - uniek navigatieysteem voor de vrachtwagen (Snooper)

Het Truckmate-assortiment gespecialiseerde GPS- en gerelateerde producten van Snooper kan chauffeurs helpen snel, veilig en rendabel op hun bestemming aan te komen.

Het Truckmate-assortiment omvat navigatiesystemen, flitspaaldetectors en achteruitrijcamera's, speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens.

De navigatietechnologie van Snooper houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van uw vrachtwagen en berekent een geschikte route, waarbij hoogtebeperkingen en smalle wegen waar nodig worden vermeden.

De kaarten op straatniveau worden geleverd door Navteq en realtime flitspaalupdates worden geleverd door onze erkende Aura-database, zodat u nooit wordt verrast door een onverwachte snelheidscontrole of veranderde wegsituatie.

 

  • Truckmate Pro S2500 - B132815: 
  • Truckmate Pro S8000 - B132816:  

Actie geldig zolang voorraad strekt!

Lees meer
Staand01

Goed afgesteld spiegels: Omdat we u graag zien!

Goed uitkijken begint met goed afgestelde spiegels. Hou even halt op één van de vele spiegelafstelplaatsen voor vrachtwagens.  Zo verbetert u eenvoudig en gratis uw eigen rijcomfort, en verkleint u de kans op een dodehoekongeval aanzienlijk.  Want samen op de goede weg is veiliger voor iedereen. Meer weten? Surf naar gewoongroter.be

Lees meer

Fras-Le : AF/710 & AF/720

Voordelen, kenmerken & toepassingen:

 

  • Remvoering ontwikkeld volgens OE normen voor de aftermarket
  • ECE-R90 gecertificeerd voor toepassing in bussen en vrachtwagens
  • Uitstekende weerstand tegen fading en hoge prestaties
  • Hoog rendement over een breed temperatuurbereik
  • Uitstekende comptabiliteit met de remtrommel
  • Asbestvrij materiaal
Lees meer

Uitzonderlijk vervoer: nieuwe borden

Een nieuw koninklijk besluit inzake uitzonderlijk vervoer werd in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd op 9 september 2013. Dit besluit voert, naast de bestaande borden, nieuwe borden in die moeten geplaatst worden om de breedte af te bakenen of de uitsteek achteraan te signaleren. Deze tekst treedt in voege op 1 oktober 2013.

Lees meer