Op 18 en 19 januari organiseerde GroupAuto in Papendal haar vijfde GroupAuto congres. Dit evenement stond volledig in het teken van het zorgvuldig gekozen thema “ Spelen met techniek”.  Met meer dan 700 bezoekers en de verscheidenheid aan technische clinics, workshops en andere onderdelen kijkt GroupAuto, samen met alle formules, terug op een zeer succesvolle vijfde editie. De TopTruck formule had haar eigen programma en zaal.

Truck clinics

Truck clinics

Het congres vond plaats in het nagebouwde Olympische stadion van congrescentrum Papendal. Het thema “Spelen met techniek” kwam mede door de omgeving, de inhoud van alle clinics en achtergrond van alle deelnemers volledig tot zijn recht. Enerzijds werd verwezen naar de sportlocatie Papendal, een inspirerende omgeving voor zowel sporters als ondernemers. Anderzijds sloeg de slogan op de vele technische clinics welke door de auto-onderdelen-industrie werden gegeven aan de aanwezigen. Daarnaast gaf Erben Wennemars tijdens het GroupAuto congres een inspirerende sessie in de Athene zaal in Papendal.

Clinics & workshops
Tijdens het congres hebben bezoekers diverse technische clinics en workshops kunnen volgen die waren gericht op hun branche. Voor de TopTruck leden en bezoekers zijn de technische clinics verzorgd door partner leveranciers waar TopTruck Nederland veel mee samenwerkt. Omdat de clinics elk kort en bondig waren, was er ook ruimte voor persoonlijke interactie. Naast de bijdrage van de leveranciers hebben verschillende leden uit de GroupAuto formules (CarXpert, DiagnoseXpert en TopTruck) workshops gegeven. In deze workshops konden bezoekers zich onder meer kunnen laten informeren over de laatste ontwikkelen op technisch gebied.

 

 

bron: www.toptruck.nl