Winteractie DCM Tools

DCM Tools heeft een "Superwinteractie" opgezet. Daarnaast hebben zij ook een reeks liquidatie artikelen. Wees er dus snel bij, want OP = OP !

Read more

Telefoonnummers Beneparts : kleine wijziging in onze dienstverlening

Beste klant,

 

Beste leverancier,

 

om onze dienstverlening te optimaliseren stappen wij op woensdag 30 oktober 2013, omstreeks 12u, over naar een geheel nieuw telefoonsysteem.  Hierdoor zal er tussen 12u en 12u30 mogelijk een kleine onderbreking zijn waardoor we gedurende enige tijd niet of moeilijk bereikbaar zullen zijn.

 

Nadat onze nieuwe telefooncentrale is geactiveerd, veranderen er enkele zaken die mogelijk voor u als klant of leverancier nuttig zijn om te weten.

 

Zo zullen al onze diensten voortaan een rechtstreekse nummer hebben, waardoor je sneller geholpen wordt. Hieronder vindt u een opsomming van de (nieuwe) nummers. Gelieve deze ook in uw systeem of telefoonboek aan te passen.

Read more

Productinformatie: LED-strip met reflector

De Jumbo 320FF met LED-positielicht is één van de meest populaire verstralers bij truckers. Ondanks de vernieuwing van de speciale anticorrosie coating op de printplaat, blijft de electronica van de LED-strip - zoals alle elektronische onderdelen - gevoelig voor corrosie door water dat in de behuizing van de lamp binnendringt. Daarom is het essentieel om de montage exact volgens de handleiding uit te voeren en alle stappen te respecteren.

Als vervangingsonderdeel heeft Hella de LED-strip compleet met reflector in het programma opgenomen.

  • anti-corrosie coating op de printplaat
  • 6 hoogwaardige LED's (0,16 W bij 12V / 0,32 W bij 24V)
Read more

Sidewings - Bewezen aerodynamische technologie voor voertuigen

Aerodynamische oplossing om stijgende brandstofkosten te bestrijden

 

OptiFlowTM SideWings aan een voertuig bevestigen vermindert het brandstofverbruik aanzienlijk.  Ontwikkeld in een aeronautische omgeving en bewezen op de weg: deze unieke door WABCO gepatenteerde stromingsgeleider is ontworpen met speciale contourern die de luchtstroom rondom en achter de truck beter geleiden, zodat een lagere luchtweerstand ontstaat.  Bij snelweg-snelheden verminderen OptiFlowTM SideWings het brandstofverbruik met circa 1,5 liter per 100 km, verlagen hiermee de CO2-voetdruk en zorgen voor enorme kostenbesparingen, over de levensduur van het voertuig gemeten.

Read more

Uitzonderlijk vervoer: wijziging in de reglementering

Vandaag is het koninklijk besluit van 27 februari 2013 tot wijziging van het K.B. van 2 juni 2010 betreffende het wegverkeer van uitzonderlijke voertuigen gepubliceerd. Deze nieuwe bepalingen treden in voege op 10 april 2013 met uitzondering van de bepalingen m.b.t. de kledij van de begeleiders die op 1 september 2013 in voege treden.

Read more

Vervangen van filters

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak in je vrachtwagen of auto!

Net na een koude periode is het ideale moment om de cabineluchtfilters te vervangen. Hengst biedt hiervoor een uitgebreide reeks filters aan voor bijna alle merken.

Ruim 20% van de bevolking lijdt aan hooikoorts, en het aantal wordt steeds groter.  Ook in uw vrachtwagen kan de concentratie pollen, maar ook stof, roet en uitlaatgassen hoog oplopen.

Het is belangrijk om in een gezonde, schone en vooral stress-vrije lucht te rijden.

<<"Door het intensief gebruik van voertuigen, is het aangeraden om filters 2 x per jaar te vervangen: net voor de lente: - tijdens de winterperiode is de luchtkwaliteit aanzienlijk slechter- , en net voor het najaar - om na de zomerperiode terug pollenvrij te rijden..." vertelt Rolf Sudmann, Hengst Duitsland.>>

 

De meeste nieuwe voertuigen zijn al uitgerust met cabineluchtfilters, maar zonder regelmatige vernieuwing van deze filters, bekomt men nooit het gewenste effect.

Hengst biedt u een complete lijn van binnenlucht filters aan, zowel voor personenauto's, vrachtwagens als voor bussen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, alsook een uitstekende afwerking om zo effectief mogelijk te functioneren.

 

Read more